BİNGÖL / GENÇ - Şehit Mehmet Koçdağı Anadolu Lisesi

Şbt

Gençler A Kategorisi Futsal Turnuvası İl 3. Olduk. İlimizde düzenlenen Gençler A Kategorisi Futsal Turnuvasında 21 okul arasında İl 3.sü olan Futsal Takımı öğrencileri ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarıların daim olmasını dileriz.

Şbt

Bursa’da düzenlenen U16 Türkiye salon şampiyonasında okulumuz öğrencisi Rukiye GÜLEYAN 1500 metre koşusunda Türkiye 2’ncisi olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ekm

İlimizde düzenlenen Genç Kızlar 3000 metre kros yarışmasına ferdi olarak katılan öğrencimiz Rukiye GÜLEYAN il 2.si olup bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder emeği geçen antrenörlerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 04.10.2023 tarihinde 12. sınıf öğrencilerinin velileri ile toplantı yapıldı. Toplantıda genel olarak öğrenci başarısını arttırma,  okul saatleri dışında sağlıklı bir ders çalışma imkanı sağlama, okul disiplini ve iş işleyiş konuları gündem oldu. Velilerimizle bu konular üzerine istişareler yapıldı. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencileri, 2022-2023 dönemi üniversite sınavlarında büyük başarı göstermişlerdir. Öğrencilerimizden 2'si hukuk fakültesi olmak üzere 13'ü lisans, 20'si ön lisans bölümlerine yerleşmiştir. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tem

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sonunda yapılan üniversite sınavlarında okulumuzun 15 öğrencisi ilk 100 bin sıralamanın içerisindedir. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eder, üniversite eğitiminde ve iş hayatlarında başarılar dileriz.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

06.05.2023 Tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapılmıştır.Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz